Cykelhjelm til voksen, barn og baby

23 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Det er ikke kun børnene som skal udrustes med cykelhjelme når de tager turen ud i det blå på de tohjulede. Også de voksne bør beskytte deres hoveder med solide hjelme som kan tage af for de værste skader i forbindelse med et styrt – og baby, som skal transporteres i ladcykel, skal også iføres hjelm.

Køb cykelhjelme til hele familien

Måske tænker du at du har kørt uden cykelhjelm hele dit liv, og at der ikke er nogen grund til at pakke hovedet ind nu. Men bare fordi du indtil videre er sluppet for skader er det ingen garanti for at uheldet ikke er ude i dag eller i morgen.

Et slemt styrt kan få alvorlige og ulykkelige konsekvenser for såvel dig som for din familie. Og derfor bør du som ansvarlig voksen iføre dig en cykelhjelm inden du cykler på arbejde, til sport, eller blot skal motionere.

Til alt held er cykelhjelme hverken dyre eller ukomfortable. Der findes rigtig mange forskellige slags cykelhjelme på markedet – og du skal nok kunne finde en der sidder rigtig godt.

image

Det kan også sagtens lade sig gøre at finde en cykelhjelm i en farve og udformning som matcher din personlige stil. Så det er bare med at komme i gang med at finde de rette cykelhjelme til samtlige familiemedlemmer.

Husk cykelhjelm til baby

Skal den lille ny fragtes rundt i familiens ladcykel bør du ligeledes beskytte hans eller hendes hoved med en god cykelhjelm.

Selv om baby ligger fastspændt i ladcyklens kasse, og selv om ladcykel sjældent vælter, kan du stadig risikere at blive påkørt. I så tilfælde vil baby blive slynget rundt sammen med din ladcykel, og kan i den forbindelse pådrage sig alvorlige hovedskader.

Du kan undgå dette ved at anskaffe en cykelhjelm til baby. Se det store udvalg på https://www.cykelhjelm.dk/shop/baby-181c1.html 

Flere Nyheder