Derfor skal du have sat et SSL certifikat op på din hjemmeside

27 november 2021 Silje Hansen

advertorial

Hvis du går med overvejelser om du skal vælge at sætte et SSL certifikat til din hjemmeside, kan du måske blive klogere på det her. Der er i hvert fald flere gode argumenter for, hvorfor det er en god ide. Det kommer vi blandt andet ind på i denne artikel, hvor vi har fokus på et SSL certifikat, og hvorfor det er vigtigt for din hjemmeside.

Hvad er et SSL certifikat?

Et SSL certifikat er med til at beskytte dine besøgendes data. Det står egentlig for Secure Sockets Layer. Et SSl certifikat har den funktion at den kryptere kommunikationen mellem dit website og de besøgende. Hvis du derfor ønsker at de oplysninger som de indtaster er beskyttet, så er det afgørende at du får sat et SSL certifikat op.

Et SSL certifikat er noget du skal købe. Her har det også en stor betydning, hvor og hvem du køber det af. Det er væsentligt at de har styr på sikkerheden og har investere i det, så du kan være sikker på at det har den virkning som det skal have.

image

Her er 3 gode grunde til at vælge SSL certifikat hos Dandomain.dk

Når du skal vælge et SSL certifikat, er det vigtigt at vælge efter en udbyder der har en høj sikkerhed. Sikkerhed og tryghed er nøgleordene. Her har man hos Dandomain.dk den bedste sikkerhed mellem dit website og de besøgende, fordi de bruger 256-bit-kryptering.

Da Google også ser på om din hjemmeside har et SSL certifikat har det også en stor betydning for din SEO. Dermed kan du undgå at komme nederst på de søgeord du vil findes på, når du vælger at investere i et SSL certifikat.

Det er heldigvis nemt og enkelt at sætte et SSL certifikat op, når du køber det gennem Dandomain.dk. Dermed behøver du ingen særlige tekniske kompetencer for at få det installeret.

Flere Nyheder