Det er tid til den sidste gulvafslibning på Sjælland i dit hjem – skal den have lidt ekstra?

28 februar 2022 Anders Lundtang Hansen

advertorial

Tiden er kommet til, at du skal rykke fra den bopæl, som du har nu, og det kan være alt fra, at det er en lejebolig, eller det er et hus, som du har sat til salg for at flytte et andet sted hen.

Og så kommer det på tale med en gulvafslibning, og det kan være fordi, at det står skrevet i lejeaftalen, at man skal få udført den slags, inden man flytter.

Men det kan også være fordi, man gerne vil efterlade husets trægulve flotte og istandsatte til de næste, der skal flytte ind, så hjemmet kommer til at fremstå mere indbydende.

For du nåede ikke at få lavet den gulvafslibning, da huset skulle vises frem, og det havde også været for besværligt, da man gerne skulle have en fornemmelse for, hvordan man kunne bruge hjemmet, hvorfor du lod møblerne stå, så der var en mere hjemlig følelse.

gulvafslibning på Sjælland

Det er god stil med en sidste gulvafslibning på Sjælland til huset

Egentlig er det ikke en del af aftalen, at du skal sørge for en gulvafslibning, inden den næste ejer overtager stedet, men du vil gerne give stedet en flot, sidste afsked.

Desuden havde du tit besøg af de samme til at lave en gulvafslibning hos dig, så man kan lige så godt afslutte det gode samarbejde på dette sted, inden man rykker over til det næste.

Men er der så en grund til at gøre ekstra meget ud af den gulvafslibning end ellers?

Det er der egentlig ikke, for man skal ikke lave mere, end hvad der er grund til, for så kører man bare i tomgang og kommer måske faktisk bare til at gøre det værre; for her er det ikke ensbetydende med, at hvis man gør det længere, så kommer det også til at være bedre.

Så din gulvafsliber skal nok bedømme, hvor meget der er brug for.

Flere Nyheder