Din bogholder kan hjælpe med revision

By:

Som indehaver af en virksomhed kan du – næsten uanset virksomhedens størrelse – have glæde af kontakt til en dygtig og kompetent bogholder. En bogholder kan nemlig spare dig for en del dyre timer hos en revisor, i kraft af sine kompetencer og færdigheder når det handler om bogføring og regnskab.

Få udført revision i Skælskør

Har din virksomhed sin fysiske beliggenhed i den sydlige del af Sjælland giver det god mening at finde en bogholder på de kanter. På den måde er du tæt på din bogholder og vil uden problemer kunne afholde møde med ham eller med hende uden at skulle transportere dig særligt langt. Og bogholderen vil nemt kunne komme på besøg i din virksomhed.

Hvem er MK Bogføring?

MK Bogføring er stiftet, ejet og drevet af bogholder og erhvervs økonom Mia Kühlmann Vestenkjær. Mia Kühlmann Vestenkjær har en fortid som financial controller og regnskabs medarbejder hos blandt andre Deloitte og Amesto Account House. Sidst nævnte samarbejder Mia Kühlmann Vestenkjær stadig med omkring større revisions opgaver.

Mia Kühlmann Vestenkjær har siden 2016 været selvstændig med firmaet MK Bogføring. Her bestræber Mia Kühlmann Vestenkjær sig på at yde den grundigste og mest udførlige service når det handler om såvel de daglige bogførings opgaver som når det kommer til den løbende revision. Hos MK Bogføring lægges der særlig vægt på overskueligheden og gennemsigtigheden af regnskaber samt den gode og gennemskuelige balance.

Hvordan kan MK Bogføring hjælpe mig og min virksomhed?

Mia Kühlmann Vestenkjær arbejder primært i regnskabs og bogførings programmet e-conomic men har kendskab til – og erfaring med – andre programmer som for eksempel Navision, Microsoft Dynamics C5 og Microsoft XAL. Ud over regnskabsførelse og bogholderi kan du også hos MK Bogføring få hjælp til budget planlægning, lønkørsel og alt hvad dertil hører. Du kan læse mere om MK Bogføring på mk-bogforing.dk

Posted in: revision