E-handel under corona trives i stort omfang

25 november 2020 Anders Lundtang Hansen

Ingen havde ønsket coronas komme, men man siger som bekendt, at der ikke er noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget.

Man mener, at folk har forurenet mindre, fordi vi er mindre ude; vi bruger færre ressourcer, og så er der nok nogle af dem, der styrer streamingtjenester med videre, der har kronede dage, når folk skal blive hjemme og finde på noget at lave.

Så er der også dem, der har set sig nødsaget til at lukke deres butik, andre har omsat sig til at sælge på nettet via E-handel, og så er der dem, hvis E-handels-strategi pludselig er skudt direkte opad.

Derfor er det bestemt tragisk med de mange dødsfald i forbindelse med corona, men lad os lige se på specielt de to eksempler med, hvordan det har påvirket E-handel, for det er ikke alt sammen elendigt.

Omlægning til salg via nettet blandt mere

Man så specielt i starten herhjemme, at fremfor at lade ens virksomhed dreje nøglen om, hvis man mere havde fokus på besøg i fysiske butikker og serviceringer af kunder, at så måtte man forstå at lære at sælge via nettet.

Derfor måtte man måske ansætte folk til at hjælpe en med den slags, da der gerne skulle gå hurtigt, og på den måde fik man aktiveret nogle samfundshjul, som man måske ikke havde gjort på andre måder.

Så er der også dem, som allerede havde satset stort på E-handel, men som pludselig oplevede en opblomstring, fordi flere kiggede i ens retning, end de måske havde gjort tidligere.

Tanken er da også, at selvom nogle af disse firmaer måske dropper E-handel i større eller mindre omfang, når tingene vender tilbage til normalen, så vil det alligevel have sat ringe i vandet, så de ved, hvordan de skal gøre en anden gang.

Og de eksisterende af slagsen har måske fået sådan en forbedret omsætning, at de kan satse større end hidtil.

Måske kan du spotte nogle succeshistorier af den slags på https://hobroavisen.dk/ .

Flere Nyheder