Effektiv algebehandling

By:

Det danske vejr er noget af en udfordring for alle de flader på og omkring dit hus, som skal opholde sig udenfor konstant.

Det betyder en massiv påvirkning af vind og vejr, og især det meget fugtige vejr udfordrer overfladerne.

Derfor giver det rigtig god mening af være både på for- og bagkant i forhold til de vejrmæssige påvirkninger, for det bør nemlig holdes effektivt nede.

Algeangreb

Alle overflader angribes af alger. Især de flader, der vender mod nord, er meget udsat for algeangreb. Alger er en vækst, og den trives bedst, hvor der er fugt. Og da de nordvendte overflader får mindst solvarme, så er de mest udsat for alger.

Alger slår sig gerne ned på fliser, andet murværk, træ og hvad, der ellers er i haven at slå sig ned på. De kan trives både på lodrette og vandrette flader. Så stort set alle haveejere kender til dem

Hvorfor er alger skadelige?

Algerne i sig selv er sådan set ikke skadelige, men da de har brug for fugt omkring rødderne – og er ret gode til at holde på fugten – så kan den vedvarende fugt forårsage skader på det underlag, de vokser på.

Konstant fugt igennem længere tid kan gøre underlaget porøst, og det kan betyde varige skader på fliser, tagsten, træterrasser, skulpturer murværk og så videre.

Derfor er det bedst at holde algeniveauet nede.

Hvad kan du gøre?

Du kan selv gøre meget for at holde mængden af alger nede. Du kan sørge for at holde dine overflader i haven og på huset rene ved at børste jævnligt med en hård børste. Det forhindrer algerne i at sætte sig alt for fast.

Du kan også behandle algerne med et særligt algemiddel, som skal sidde i en periode. Nogle skal spules af, andre skal blive siddende. Men fælles for alle disse algebekæmpelsesmidler er, at de slår algerne ned og gør det mere vanskeligt for dem at sætte sig fast igen.

Hyr en professionel til algebehandling af tag

Skal du være helt sikker på at få bugt med de uønskede alger, så er der god ræson i at hyre et firma, der er specialist på området til at komme at holde algerne væk fra din matrikel.

Se for eksempel, hvad dette firma https://algespecialisten.dk/algebehandling/ kan gøre for dig.

De er, som deres navn også siger, specialister i netop algebekæmpelse. Uanset hvilken type alger på en hvilken som helst overflade, det drejer sig om, så skal de nok blive dem kvit.

Hvad kan dette firma tilbyde?

Algespecialisten kan afhjælpe en række af problemer, der kan opstå i forbindelse med diverse former for alger på din grund og dit hus.

Ud over selvfølgelig en effektiv algerens og en efterfølgende imprægnering, så kan de også tilbyde en fliserens, der renser fliserne for alle former for alger – også den genstridige flisepest.

Du kan også få renset dine facader for alger og andet snavs, og ejer du et solcelleanlæg, kan du også få det vasket effektivt og skånsomt.

I det hele taget er det ganske rentabelt at sørge for, at alger og lignende bliver renset effektivt af. Det gavner både det æstetiske udtryk og forlænger levetiden for både dit murværk, dit tag, dine havefliser, din terrasse og øvrige overflader.

Posted in: Algebehandling