Få assistance fra en el installatør på Vestegnen

11 november 2020 Astrid Pedersen

Det er temmelig begrænset, hvilke former for elektrikerarbejde du selv må udføre – også selv om der er tale om din helt egen bolig. Derfor skal der en autoriseret el installatør eller elektriker på banen, når der skal foretages ændringer i de elektriske installationer – for eksempel i forbindelse med en renovering eller en ombygning af boligen.

Hvor kan jeg få hjælp til elektrikerarbejde på Vestegnen?

Er du bosiddende i en af de københavnske vestegns kommuner – det vil sige Rødovre, Hvidovre, Glostrup, Brøndby, Albertslund, Vallensbæk, Ishøj eller Høje-Taastrup – kan du med fordel vælge W. Johansen El som din elektriker.

W. Johansen El er behjælpelig med alle former for elektriker og installatør arbejde i private boliger, og har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse kunder på hele vestegnen med at få styr på strømmen. Hos W. Johansen El er du garanteret en professionel service som tager udgangspunkt i dine ønsker og behov. Du kan få hjælp til et generelt sundheds tjek og opdatering af alle de elektriske installationer i din bolig, lige som W. Johansen El gerne træder til hvis du har brug for at få trukket et enkelt kabel til et nyt strøm udtag.

Når du vælger at overlade elektriker opgaverne til de dygtige installatører hos W. Johansen El kan du være sikker på at de bliver løst til UG med kryds og slange. Samtlige medarbejdere hos W. Johansen El sætter nemlig en stor ære i altid at være opdaterede med de seneste nye arbejdsmetoder og el regulativer, og holder derfor deres viden og kompetencer a jour gennem løbende kurser og efteruddannelse. Du er således garanteret en kyndig og professionel behandling når du lader W. Johansen El fikse de elektriske installationer i din bolig – og et el system som kan holde i mange år.

Du kan læse mere om W. Johansen El på virksomhedens hjemmeside https://www.w-teknik.dk/el/vi-tilbyder/elinstallation.aspx.

Flere Nyheder