Find din lokale tandlæge online

18 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Den dag i dag går flere danskere end nogen sinde før rundt med helt intakte tandsæt. For dette har vi især den øgede indsats i de tidlige år at takke.

Børn og unge under atten år har igennem det seneste halve århundrede kunnet gå gratis til tandlæge, og dermed fået et solidt fundament for bevarelse af alle tænder. Og samtidig har vores tandbørstnings vaner forbedret sig markant.

Hold tænderne sunde med regelmæssige tandlægebesøg

Foruden daglig tandbørstning, rensning med tandtråd og eventuelt skylning med mundskyl bør du sørge for at passe dine tandlæge besøg. Disse skal gerne forekomme én til to gange om året.

Grunden til den forholdsvis høje hyppighed af tandlæge besøgene er at du derved maksimerer dine chancer for at bevare dit blive tandsæt stærkt og funktionelt hele livet igennem. Når du sætter dig i tandlæge stolen og gaber op giver du nemlig din tandlæge mulighed for at fange eventuelle ansatser til diverse tandlidelser inden de når at udvikle sig. Det utrænede øje vil ikke altid kunne spotte forstadier til eksempelvis parodontose – men det kan tandlægens skarpe blik.

tandlæge

Ligeledes vil syreskader, som kan give anledning til karies (også kendt som huller i tænderne) kunne skjule sig mellem dine tænder eller under tandkødsranden. Fanges karies ikke i tide vil denne lidelse i værste fald kunne koste dig tanden.

Så kigger du på væsentligt dyrere og mere langtrukne behandlings forløb som vil være forbundet med smerter i såvel tænder som tegnebog. Og derfor kan det godt betale sig at arrangere et tandlæge besøg en gang om året eller en gang hvert halve år.

Find den bedste tandlæge i Horsens

Hvis du leder efter en fast tandlæge i Horsens kan du med fordel vælge Bering Hus Tandlægerne. Du kan læse mere og booke tid til din første konsultation på hjemmesiden beringhus.dk – god fornøjelse.

Flere Nyheder