Find de nyeste og billigste garn hos yarno.dk

By:

Skal du bruge nye garn eller have flere på hylderne?

Så kan du finde Danmarks billigste garn hos Yarno.dk

Det kan være en udfordring at finde de rigtige garn nøgler i høj kvalitet til gode priser. Der er rigtig mange der handler med Garn og tilbehør i mange forskellige kvaliteter og til mange forskellige priser. Findes der ikke en leverandør med høj kvalitet til skarpe priser?

Nu kan hos Yarno køb garn på tilbud og udsalg hele året rundt.

Der afholdes løbende garn tilbud, derfor er det en god ide, at holde øje med deres kampagner enten ved at tilmelde deres nyhedsbrev, eller følge deres social medie profiler. De har et stort udvalg af garn til de bedste priser. I deres sortiment kan du finde bomuldsgarn fra både DROPS og Mayflower samt bomulds blandinger fra blandt andet Jarbo og Scheepjes. Du kan også finde de lækreste alpaka garn fra DROPS i flere varianter og mængder. De har blandt andet Brushed Alpaca til de bedste priser i Danmarks. Du kan også finde de klassiske strømpegarn i flere varianter og kvalitet.

Du kan også finde en masse tilbehør hos Yarno.dk

De har et bredt udvalg af hæklenåle fra flere producenter og sæt fra blandt andet KnitPro. Du kan også finde billige rundpindesæt fra KnitPro i flere varianter. Det kan være den bedste ide til julegave eller fødselsdagsgave. Udover strikkepinde og hæklenåle, finder du også taskebunde hvis du skal lave en kurv eller taske som dit næste projekt. Du kan også købe taskehanke til dit projekt samt lynlås og knapper. Skal du strikke en hat kan du også finde ponpon kvast i ægte kaninhar fra Infinity hearts

Er du til Økologisk garn?

Du kan også finde et udvalg af økologisk garn hos Yarno.dk fra Mayflower i bomuld samt de nye kreation fra Jarbo Eko Bomull i høj kvalitet bomuldsgarn.

Det kan klart anbefales at besøge deres side og finde inspiration til næste kreative projekt.

God fornøjelse.