Hvor finder man de bedste, sikreste og originale segboards?

05 september 2016 admin
Rød segboard
Rød segboard

Original Segboard fra Pagiway.com

Du kender eller har sikkert hørt om de super smarte segboards fra diverse medier og sociale forums og du kender sikkert også til de uoriginale segbaords som både er brandfarlige og springfarlige og netop derfor skal du være kritisk over for hvor du køber dit segboard.

Se og køb de originale Segboards her: Pagiway.com

Kan man købe originale segbaords over nettet?

Ja, det kan du faktisk! Vi hos Mavedansulla.dk har været på segboard jagt og der er mange forhandlere men dem vi faldt over hedder Pagiway.com og er en virksomheder som både forhandler de originale segboards og off road segways. Pagiway.dk virker yderst kompetent vedr. rådgivning også har en virkelig nem shop, som er overskuelig og med flotte billeder. Nettet er eri dag pakket med både ulovlige men også farlige segboards som typisk bliver hentet fra Kina og solgt til danske forbrugere som værende originale og netop det er noget der bekymrer Pagiway, da det er helt tydeligt at der her er tale om billige og uoriginale segboards som bliver solgt som værende originale. Se Sikkerhedstilsynet advarsel her: https://www.sik.dk/Virksomhed/Produktsikkerhed-for-fagfolk/I-fokus-paa-produktsikkerhed/Sikkerhed-omkring-segboards

Pagiway.com – Danmarks største forhandler af originale segboards

Hos Pagiway.com har du mulighed for at afprøve originale segboards i derss showroom som ligger i Glostrup, adressen er Naverland 34 og de kan kontaktes på tlf: 27 85 50 50. Her kan du ligledes se et stort udvalg af de fedeste segboards i mange forskellige farver, se hvilke muligheder du har for ombygge den til en gokart og se de nyeste off road segways. Ligger deres showroom for langt væk rent geografisk kan du også kontakte dem på tlf. og stadig få kompetent rådgivning og evt. bestille online på deres shop. En PAGIWAY Kart forvandler dit SegBoard til en siddende trehjulet GoKart, der er yderst stabil og manøvredygtig – og så vil den med garanti sætte et stort smil på dine læber, da det virkelig er sjovt at køre i sådan og det er underordnet om du er voksen eller et barn.
Segboard gokart
Med de 2 styre-håndtag har du altid fuld kontrol over din PAGIWAY Kart, kør forlæns, baglæns eller vend på en tallerken mens du stejler – her er det kun fantasien der sætter grænser for din leg.

ADVARSEL: Du VIL bare ikke af igen!
Pagiway, Segboard GoKart, SegboardGoKart, Segway, GoKart, Segkart, Hoverboard, Hoverkart, Hovergokart
Din PAGIWAY Kart er fuld ud justerbar, således at både sæde, styre-håndtag og fodstøtter kan reguleres for maksimal tilpasning.

PAGIWAY Kart har indbygget sikkerhedssystem, således at forhjulet maksimalt kan hæve sig til 45 grader. Således er det ikke muligt at ‘falde’ bagover på din PAGIWAY Kart ved normal brug.

 

Flere nyheder