Forny dit badeværelse med smukke fliser

By:

Fornyelse i hjemmet er altid en god ting. Det kan give dig følelsen af at have fået et helt nyt rum. Måske har du købt et ældre hus, hvor badeværelset bærer præg af at være lavet for flere årtier siden. Eller måske trænger du bare til lidt nyt liv på dit badeværelse. Nye fliser gør alverdens forskel for rummet!

Derfor skal du forny badeværelset med nye fliser

Der findes mange anledninger til at forny badeværelset. Det kan være, at du gennemgår en større renovering af hele boligen. At du gerne vil opdatere stilen i rummet, måske fordi du har købt et hus af ældre dato. Eller blot at du ønsker at skabe lidt liv og farve i dit meget enkle badeværelse.

Du kan bruge fliser i badeværelset på gulvet og på væggene. Fliserne på gulvet er naturligvis praktiske, idet der ofte kommer vand på gulvet. Det samme gælder for fliserne på væggen, f.eks. omkring vasken eller ved badekarret. Men fliserne kan også være med til at skabe en fuldendt stil og et flot farvetema i rummet. 

Udforsk udvalget af fliser hos Bad & Fliser

Hos Bad & Fliser finder du et utrolig stort udvalg af forskellige typer fliser, som du kan bruge til at forny dit badeværelse med:

– Natursten – Denne type er skabt over millioner af år og består af mineraler, metaller og andre aflejringer. Hos Bad & Fliser finder du natursten som marmor, granit og skifer. 

– Terrazzo – Hos Bad & Fliser finder du også denne lækre, italienske kvalitetsflise. Det er en blanding af cement og natursten. Det er et meget fleksibelt materiale og fås i mange fine farver. 

– Klassiske fliser – Bad & Fliser har også et stort udvalg af klassiske fliser. Her finder du mange fine størrelser og farver. 

– Mosaik – Skal der være et flot farvespil og mønster på dit badeværelse? Så er mosaik et godt valg. Bad & Fliser har både mosaikfliser i glas, stål og sten. 

Opdag hele udvalget af fliser her:

https://www.badogfliser.dk/