Guide: Sådan vælger du den rette kursusudbyder

17 marts 2021 Cecilie Mortensen

Har du et ønske om at sende dine medarbejdere på et kursus i SQL, Excel, Azure eller lignende? Så er det sikkert med det formål, at medarbejderne og din virksomhed skal ende ud med det størst mulige udbytte. I den forbindelse har det utrolig meget at sige, hvad det er for en kursusudbyder, du hyrer ind til opgaven. Lad os derfor dykke ned i de ting, du kan holde ekstra meget øje med.

Kig efter dette ved en kursusudbyder 

Har kursusudbyderen den rette erfaring?

Først og fremmest er det en fordel, hvis du finder en kursusudbyder, som har særlig erfaring med det eller de kurser, du ønsker at booke. Det kan nemlig have meget at sige for, at kursusudbyderen har den viden der skal til for at kunne lære fra sig. 

Dyk ned i kursets indhold

For det andet er det vigtigt, at kursets indhold også kan styrke dine medarbejdere på de områder, hvor der er brug for det. Det er nemlig alfa og omega for, at både medarbejderne og arbejdspladsen får noget ud af kurset bagefter. Her kan det være relevant, at du undersøger, om kurset kan tilpasses efter bestemte udfordringer, dine medarbejdere har stået med – f.eks. i brugen af SQL eller lignende. 

Hvordan opbygges de enkelte kurser?

Noget du også bør kigge efter er, hvordan de enkelte kurser opbygges. Er der f.eks. ekstra meget fokus på, at dine medarbejdere selv kan prøve kræfter med det der undervises i? Er der plads til vidensudveksling deltagerne imellem? De to eksempler der er nævnt her, kan være afgørende for, at det der undervises i også kan omsættes til praksis – og det er i sidste ende utrolig vigtigt. 

Når tiden er inde til, at du skal vælge en kursusudbyder, så kan du med fordel prikke til 4D. Her får du en erfaren kursusudbyder, som kan klæde dine medarbejdere godt på: www.4d.dk/services/virksomhedskurser/.

Flere Nyheder