Gurli Gris er her, der og alle vegne!

17 februar 2021 Anders Lundtang Hansen

Hvis man er forældre til småbørn, så ved man næsten med garanti, hvad de godt kan lide at se: De vil se Gurli Gris!

Dette kan både være på gammeldags flow-TV, eller man streamer nogle udsendelser, så man ved, der er nok til at holde de små beskæftiget i et stykke tid, eller man finder noget frem med grisen på ens tablet eller smartphone.

Ofte gør det ikke så meget, om der er dansk tale eller tekst, for børnene bliver fascineret af karakteren og elsker at se de lyse farver og følge med i historien efter bedste evne.

Nogle gange det endda heller ikke noget, at der er tale om en genudsendelse eller en udsendelse, som børnene allerede har set, for de er så meget fan af serien, at de elsker det hele, der følger med.

Og apropos hvad der følger med, så medfører en popularitet med figurer også, at der kommer meget merchandise i kølvandet.

Gurli Gris kan tømme din pengepung

Et eksempel på sådan noget merchandise kan være Gurli Gris bamser, som man kan finde forskellige steder, eller det kan være madkasser, klistermærker og meget andet.

Det er jo en smart strategi fra deres side, at man lancerer så meget merchandise til børnene, for forældrene vil gerne gøre børnene glade, og børn har ikke den samme økonomiske opfattelse, som voksne har.

Så hvis de ser noget med Gurli Gris, som de godt kan lide, så må de bare eje det!

De kan ikke udsætte deres behov, men de har heller ikke pengene til det, så de plager forældrene om det, som ønsker husfred, så ofte overgiver man sig og køber det alligevel.

Selv hvis man er nede at handle ind, så kan man opdage nye ting med Gurli Gris, så man næsten bliver nødt til at gå i en stor bue udenom det, så børnene ikke får øje på det og plager om det.

Flere Nyheder