Har du styr på alle mulighederne med pulverlakering?

16 august 2021 Cecilie Mortensen

Er du egentlig klar over, hvor mange forskellige muligheder der er, når det kommer til pulverlakering? Hvis ikke, så er du havnet det helt rette sted. Her tager vi nemlig et nærmere kig på, hvad dine muligheder er, når det kommer til denne type behandling. 

Dette er muligt med en pulverlakering 

For at tage det fra en ende, så er en pulverlakering yderst populær at tage i brug, når emner i stål, aluminium eller lignende skal lakeres. Men det særlige ved en pulverlakering er, at emnet der arbejdes med får en yderst flot overflade bagefter. Og så er der utrolig mange valgmuligheder, når det kommer til de farver og strukturer, du kan vælge imellem. Chancerne er altså ekstra store for, at du kan få en lakering i præcis den eller de farver, som du drømmer om.

Der er dog særligt en anden ting, som skal fremhæves udover de æstetiske fordele. Den ting er, at en pulverlakering også kan fungere som en overfladebehandling, der beskytter ekstra godt ved mekaniske påvirkninger eller måske klimatiske påvirkninger, hvis emnet skal placeres ude. Med en pulverlakering kan du altså både nyde godt af, at resultatet bliver i top, og at det samtidig kommer til at holde i lang tid fremadrettet. 

Før din pulverlakering går i gang vil du typisk få tilbudt en slyngrensning eller sandblæsning. Det kan være ekstra relevant, hvis du står med noget i stål eller aluminium, som er rustent, beskidt eller præget af glødeskaller. Alle disse ting skal nemlig også gerne fjernes, før det flotte resultat med pulverlakeringen kan begynde.

Hvem skal hjælpe dig med en pulverlakering? 

Skulle du have den mindste tvivl om, hvem du skal bruge til en pulverlakering, så begynd endelig at søge online. Her finder du nemlig flere gode bud på et firma, som kan varetage opgaven for dig: https://www.dtl-pulverlakering.dk/ydelser/pulverlakering 

Flere Nyheder