Her kan du købe billigt domæne og hosting

29 april 2022 Cecilie Mortensen

advertorial

Hvad er et domæne?

Et domæne kan forstås som dit digitale navn. Det vil sige, at det er det navn som bliver brugt, når man skal finde din hjemmeside på internettet. Det er altså det man skriver i browseren for at komme direkte ind på din hjemmeside. Her er det vigtigt at vælge et godt og nemt domænenavn, så det ikke bliver for kompliceret for dine kunder eller besøgende.

Alt afhængig om du ønsker at lave en hjemmeside, webshop eller blog, skal du tage stilling til om det kun skal være i Danmark eller om du ønsker at gå internationalt med konceptet på et tidspunkt. Her skal du overveje om du ønsker at bruge æ, ø eller å i domænet. 

ledige domæner

Hvad er et webhotel?

Et webhotel hænger som altid sammen med et domæne. Hvis du ønsker, at der skal blive vist en hjemmeside eller du har lavet et design, skal du bruge et webhotel som hosting til det. Ellers vil der ikke komme noget frem på domænet, når man søger på det. 

Her kan du købe de billigste domæner og webhotel

Hvis du leder efter de billigste domæner og webhotel, bør du besøge ledigedomæner.dk. Her kan du også tjekke om det ønskede domæne er ledigt.

Flere Nyheder