Hvad kan du få hos en blomsterhandler

22 august 2021 Steffen Hansen

Når du har besluttet dig for at slå et smut forbi blomsterhandleren, så kan det sommetider være svært at se hvad de tilbyder. Her i indlægget får du et indblik i de forskellige blomster og buketter, som du typisk kan finde hos en blomsterhandler.

Enkelte blomster

Det vil altid være muligt at købe en enkelt blomst hos en blomsterhandler. Det kan være en rose til en date, en rose til en begivenhed som en konfirmation eller et studentergilde, eller en anden blomst, som passer til den lejlighed du skal til.

En buket til begravelse

Skal du til begravelse, så kan du få lavet en buket specifikt til dette. Det der er anderledes ved begravelsesblomster og en normal buket er, at de laves på en måde, så de kan placeres smukt på kirkegulvet, på kisten eller ved gravstedet, uden blomsterne ødelægges. Dette gøres ved at den ene side laves flad.

Find begravelsesblomster her: https://www.victoria-blomster.dk/index.php?route=product/category&path=1_103

En flot buket

Det er altid muligt at gå ind til en blomsterhandler og få en flot buket. De har typisk et udvalg af buketter, som de allerede har sammensat, og hvis de ikke falder i din smag, så kan du spørge om de vil lave en speciel buket, kun til dig. En buket kan sammensættes i mange forskellige farver, og kan derfor passe til de fleste begivenheder, uanset om du skal til begravelse, til bryllup, til barnedåb eller noget helt andet.

Blomster til fest

Hvis du skal holde en stor fest, så kan du bestille blomster til hele festen hos en blomsterhandler. Dette kan være hvis du skal holde bryllup og mangler pynt til bordene, til indgangen til feststedet og meget mere. Ring til din blomsterhandler og tag en snak hvis du skal holde fest. På den måde kan du få deres tanker og idéer om, hvad de synes vil være pænt. De er eksperter på området!

Flere Nyheder