Hvem er byens lokale bedemand i Ørsted

09 marts 2022 Silje Hansen

advertorial

Det kan for mange være en vanskelig og svær situation at stå i, når man har mistet en person, som man har nært og holdt meget af. Her er det næste skridt at forholde sig til, hvordan du ønsker at tage afsked med den afdøde. Der skal arrangeres en ceremoni som enten en begravelse eller bisættelse. Her er der mange ting som skal planlægges og tages stilling til, hvis du vil skabe rammerne for en smuk afsked. Det kan være en stor mundfuld at stå med selv. Der er derfor mange der vælge at alliere sig med en bedemand. 

En bedemand er en kompetent fagperson, som er uddannet til sit erhverv. Du vil altid blive mødt med respekt og ydmyghed i forhold til den situation, som du står i. Her vil bedemanden blot gøre de ting, som du ønsker hjælp til. 

Bedemand Ørsted

Hvad kan du få hjælp til af den lokale bedemand?

Nogle af de beslutninger som du skal tage stilling er blandt andet, hvor den afdøde skal begraves, hvis du ønsker det. Hvis det er en bisættelse, så skal du blot tage stilling til, hvilke urne eller kiste vedkommende skal ligge i.

Du kan få bedemanden til at hjælpe med at planlægge både begravelsen eller bisættelsen med kirken. Her kan du få en dato og hjælp til at gøre det til en smuk afsked. Her kan bedemanden hjælpe med at pynte kisten, kirken og gravstedet med blomster. Du kan her ønsker særlige salmer eller sange, som passer til den afdøde.

En bedemand kan hjælpe med at skaffe den kiste, gravsten og de blomster, som du ønsker til at skabe den smukke afsked.

Kontakt den lokale bedemand i Ørsted

Hvis du ønsker at komme i kontakt med den lokale og erfarne bedemand i Ørsted, kan du med fordel se hvad bedemanden tilbyder her hos http://auning-begravelsesforretning.dk/.

Flere Nyheder