Hvilke sten skal du bruge til indkørslen?

25 juni 2020 Anne-Mette Hansen

Drømmer du om en flot og indbydende indkørsel? Måske der skal være mere plads, end du har nu? Måske har du købt ny ejendom, hvor der ikke er etableret indkørsel? Det er et skønt projekt at få ordnet. Men hvad skal det koste? Det kommer ofte an på, hvilken type sten eller fliser du benytter til indkørslen. 

Hvilken type sten skal du lægge i indkørslen?

Der findes utrolig mange sten og fliser, som kan bruges til belægning i indkørslen. Det er altid en god idé at holde sig fra en alt for tynd flise. Indkørslens belægning skal kunne holde til, at der kører biler hen over stenene. De skal dermed ikke knække ved en al for høj vægt. 

Herregårdssten er et utrolig populært valg. Denne type sten kommer typisk i flere tykkelser. Du kan dermed vælge en af de tykkeste varianter, for at sikre at stenene ikke knækker. Herregårdsstenen er også et af de billigere valg. Vil du have anlagt en flot indkørsel, som også giver mening i budgettet, så er herregårdstenen et godt valg. 

Med herregårdssten er det også muligt at lave en smuk indkørslen. Stenene kan let lægges i forskellige mønstre. En cirkel her og der. En mere grålig sten ude i kanten. En forhøjning i siderne af indkørslen. Der er mange muligheder. 

Hvor køber du herregårdssten?

Det kan godt betale sig at kigge lidt rundt ved forskellige byggemarkeder, når du skal have købt dine herregårdssten.

Hos webshoppen Lavpris Træ finder du faktisk ret gode priser på herregårdssten. I deres online shop finder du herregårdsstenene i forskellige tykkelser. De fås også som kantblokke. Der kan bruges til alt fra støttevægge og læmur til kantsten eller bedafgrænsning.

Der er utrolig mange muligheder med herregårds sten. Du får uden tvivl en flot indkørsel med denne type sten. 

Opdag udvalget og køb dine herregårdssten hos Lavpris Træ.

 

Flere nyheder