Hvilken seng er den bedste

By:

Det er vigtigt at have en god seng. Vi har kigget nærmere på senge tests, så du kan tage det bedste valg.

I de forskellige tests har de fået en score baseret på kvalitet i forhold til pris. Som udgangspunkt får du en bedre seng når du bruger flere penge på den. Nogle af de helt billige senge vil vi helt fraråde dig at købe, da kvaliteten ikke er god nok, men i andre tilfælde får du virkelig meget for dine penge.

Den bedste seng er en kontinentalseng

Testvinderen er Venus No.1 kontinentalseng. Det er en seng i den billige mellem prisklasse, hvor du får ekstrem meget godt for dine penge. Det er en seng som giver dig en fantastisk søvn, den er god for ryggen og så holder den længere end mange af de andre senge der er blevet kigget på.

Der er virkelig mange grunde til at det er vigtigt sove godt, og den helt rigtige seng gør en kæmpe forskel på hvad du får ud af den 1/3 af dit liv, som foregår i sengen.

Kontinentalsenge bliver mere og mere populære, og er af mange opfattet som den bedste type af senge.
Når du køber en seng, så er det en langtidsinvesteringer. Den pris som du giver er selvfølgelig vigtig, men skal du give 2000 kroner mere for en seng som holder 5 år længere, og samtidig giver dig en bedre søvn, så kan det i høj grad svare sig!

Derfor tager vores gennemgang af de forskellige tests udgangspunkt i både kvalitet og pris. Det er er klart at du ikke kun kan fokusere på en af delene, når du skal finde en testvinder.

Venus No. 1 er en dansk produceret seng, som holder en høj kvalitet hele vejen igennem

Nederst er der en boxmadras du faktisk ville kunne bruge som seng i sig selv. Ovenpå boxmadrassen ligger en springmadras som er polstret med Cooltex (førhen var det latex). Cooltex har den fordel, at det er rigtig godt til at regulere temperaturen.

Det er altså en springmadras der både tilpasser sig din krop og temperaturen i rummet. Det giver en super god support, og vi anbefaler denne type af polstring. Dette gælder specielt hvis man har bare en lille smule problemer med sin ryg.

Du kan læse mere om at vælge den rette madras for dig hos Samvirke.dk
Øverst sluttes sengen af en lækker topmadras. Her har du mulighed for selv at vælge om det skal være en latex topmadras eller en Memory Foam topmadras. Det er begge gode topmadrasser, og dit valg afgøres i høj grad af smag og behag.

Vælg memory foam, hvis du gerne vil have at din seng føles dejlig blød. Vælg latex hvis du let får det varmt og sveder om natten.

Dette er alt i alt en seng som giver dig alt det som en moderne seng bør kunne. Det som gør den til vores testvinder er så at dens pris slet ikke er oppe i nærheden af de dyreste senge på markedet.
Du får altså her virkelig meget for dine penge. Samtidig vil den holde mange flere år end mange af de andre kontinentalsenge vi har gennemgået, fordi det er kvalitetsprodukter hele vejen igennem.

Posted in: Test af senge