Hvorfor købe kontorstole hos Dansk Kontorstole Forsyning?

By:

Hvorfor købe kontorstole hos Dansk Kontorstole Forsyning?

En flot kontorstol

Kontorstole kan du efterhånden få alle steder, og du vil nok spørge sig selv hvorfor det er, at du skal købe dine kontorstole her hos os. Vi forstår skam godt hvorfor du spørger dig selv om dette, og vi har i denne artikel fokuseret på hvorfor vi synes det er, at du skal købe vores produkter.

Se udvalget af kontorstole her: www.dankontorstole.dk

Først og fremmest er vi en virksomhed, som du kan stole på. Fortæller du os noget, kan du være sikker på at det bliver mellem os.

Vi har prøvet at sælge til erhvervslivet og til den private kunde – og der er ikke den kunde vi ikke vil have. Uanset om du køber 100 eller 1 kontorstole hos os, kan du være sikker på at blive mødt med smil og venlige toner.

God tilbud på en kontorstol der er svære at takke nej til

Milano kontorstol hvid læder

Milano kontorstol hvid læder

Mange danskere har brug for en kontorstol, og det ved vi. Vi har derfor ofte mange gode kontorstole på tilbud, som du kan købe. Alle vores kontorstole kan noget forskelligt, og føler du ikke at du har pengene til at købe den kontorstol du drømmer om lige nu, anbefaler vi at du køber den når den kommer på tilbud.

Vores tilbud er svære at slå, og det ved vi. Vi har en tanke om, at danskerne fortjener at få kvalitet.

Vil du gerne have et skræddersyet tilbud, kan du ligeledes prøve at kontakte os. Vi kan ikke love dig, at vi kan opfylde dine ønsker, men vi plejer altid at være fleksible – og vi ved, at vi kan gøre dig tilfreds på den ene eller den anden måde.

Kundeservice der hjælper – i stedet for at sælge

Vi ligger meget vægt på at hjælpe vores kunder, i stedet for at prøve at sælge vores produkter til dem. Ved at hjælpe dem vil vores kunder nemlig finde frem til de helt rigtige kontorstole. I sidste ende ved vi, at i vil vælge vores stole, og ved at have tilfredse kunder er vi tilfredse.

Du kan altid ringe ind til os for at få hjælp. Skulle du have spørgsmål til vores gamerstole kan vi svare på dette, ligesom at vi også kan fortælle dig alt om hvad vores ergonomiske kontorstole kan gøre for dig og dit helbred.

Kvalitet, kvalitet og kvalitet hos Dansk Kontorstole Forsyning

Noget af det vi kan tilbyde dig, er kvalitet. Vores produkter er naturligvis kun de bedste, og vi ville aldrig nogensinde tilbyde dig et produkt, hvis vi ikke selv troede på at det kunne gøre dit liv bedre. Vi er ikke i denne branche for at tjene penge på at sælge kontorstole, men derimod for at gøre livet nemmere for vores danske medborgere.

Vi har fokuseret på en række store mærker som leverandører, og det betyder også at du kan være sikker på at stolene er lavet af materialer der holder. Ligesom os, sætter vores leverandører en stor ære i at det hele skal være kvalitetsbevidst – hvilket også er grunden til at vi har valgt dem.