Hyr en murer fra Nordsjælland

By:

Murerfaget blev introduceret til Danmark helt tilbage i det 1200 århundrede hvor sydeuropæiske munke kom for at vise hvordan vi kunne bygge murstenskirker. Det første resultat står den dag i dag i Ringsted og er Skandinaviens ældste kirke. Den hedder Sct. Berndt og blev indviet i 1134. Samtidig fandt munkene og de lokale ud af at den danske muld var fuld af ler og derfor særdeles velegnet til at lave mursten af og snart var der stor efterspørgsel efter murstenshuse, der var bedre til at holde kulden ude i de lange danske vintre.

I dag ser en murers arbejdsdag noget anderledes ud end den gjorde for næsten 1000 år siden og ud over hus og kirkebyggerier har de mange andre arbejdsopgaver. Du kan læse mere om hvad en murer arbejder med her https://www.m3smurer.dk.

Facaderenovering

Et af de mange opgaver en murer i dag beskæftiger sig med er facaderenovering af murstensvillaer. Inden facaden mures op igen er det en god ide at starte med at sandblæse facaderne, som fjerner alt gammel snavs, pus, maling og kalk. Ved at fjerne det vil det ikke alene blive lettere at renovere murene, men det endelige resultat vil også blive langt flottere. Husk at der skal være tid til at muren når at tørre mellem sandblæsningen og murearbejdet, da der ellers kan komme fugt i væggene. 

Når du skal finde en murer til at renovere din husfacade, er det en god ide at kontakte mere end 1 murer. Dermed sikrer du dig, at du finder ud af hvor prisniveauet er på opgaven og du ikke ved et uheld har ringet til den dyreste i området. Husk at det bedste tilbud ikke nødvendigvis er det billigste. Der skal også tages højde for blandt andet erfaring, materialer, metoder og hvornår opgaven kan blive udført. Det er tid der er givet godt ud.