Køb lingeri i alle størrelser online

02 maj 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Når BH’en begynder at stramme eller give anledning til smerter i nakke og skuldre er det på tide at kigge efter en ny en af slagsen. Det kan nemlig være temmelig skadeligt for helbredet at gå rundt med en BH som ikke passer, med alt hvad det indebærer af snærende stropper, strammende skåle og en uhensigtsmæssig fordeling af den ekstra vægt.

Mange kvinder med kurver døjer med hovedpine og infiltrationer som er direkte forårsaget af en ikke velsiddende BH. Desværre forholder det sig som oftest således at lingeri designere og fabrikanter ikke tager hensyn til de særlige behov man som indehaver af en tung barm går rundt og har.

BH’er i store størrelser fremstilles således i samme designs som almindelige BH’er, blot et par numre større. Og dette er ikke formålstjenligt når det handler om at støtte den store barm på en måde som både tilgodeser æstetik og komfort.

love lingeri

Hvor kan jeg finde veldesignet lingeri i store størrelser?

Hvis du er på udkig efter lingeri som tilgodeser dine feminine former kan du med stor fordel indlede din eftersøgning online. I en online lingeri shop vil du typisk kunne få adgang til et langt bredere og mere velassorteret udvalg af flot lingeri – også i de helt store størrelser. P

lus size lingeri er som regel designet til at matche de kvindelige former, samtidig med at tøjet yder ekstra støtte på de steder hvor behovet er størst. Således vil en full cup BH – en BH særligt designet til store skålstørrelser – kunne løfte og forme din flotte barm således at du opnår den forførende timeglas figur, samtidig med at BH’en er fremstillet med komfort for øje. En full cup BH er udstyret med brede stropper som fordeler vægten på en måde så du undgår skuldersmerter såvel som hovedpine.

Find dit plus size lingeri i den online shop på love-lingeri.dk.

Flere Nyheder