Måske har alderen sneget sig ind på dig med dine evner på et segboard

11 december 2020 Anders Lundtang Hansen

Det er efterhånden ikke nyt at se et segboard blive kørt rundt på i specielt de større byer, selvom det da stadig kan få folk til at kigge efter en.

De er ikke totalt udbredte endnu, men det er nok bare et spørgsmål tid, før det griber om sig med sådan et segboard, når folk skal transportere sig over kortere afstande, og man affinder sig med, hvor specielt eller spøjst det kunne se ud til at starte med.

Sådan havde man det jo også med cykler og løbehjul i starten, og man kan jo dårligt forestille sig en verden uden dem.

Men allerede dengang med cykler og løbehjul var der jo nogle modstandere af den slags transportmidler, og så var der folk, der nægtede at bruge dem – måske ikke så meget fordi kroppen ikke var med dem, men fordi de følte sig for gamle til den slags.

Det er også okay at afvise at bruge et segboard

Nogle ting er bare kommet til og er målrettet nogle yngre generationer, hvor det bare er en bonus, hvis de ældre også griber til dem, og man finder da også blandt det ældre segment nogle personer, som gerne vil være med på det nyeste, indtil kroppen ikke kan mere – selvom det ikke altid er lige kønt.

Men som udgangspunkt er den yngre generation lidt mere nysgerrig og har en opfattelse af, at hele livet ligger foran dem.

Den ældre generation har oplevet rigeligt med spænding i gennemsnit til, at man ikke kan orke at skulle sætte sig ind i sådan noget “nymodens” som et segboard.

Og det er da sådan set også helt forståeligt, for der skal jo være den her generationskløft.

Og i fremtiden kommer der sikkert noget nyt til, som segboard-generationen ikke forstår sig på eller vil prøve – og sådan skal livet være.

Flere Nyheder