Nyd sommeren med en robotplæneklipper

By:

En af de helt store tidsslugere om sommeren er græsslåning. Det kan hurtigt tage flere timer en gang om ugen at slå græs i højsæsonen for ikke at nævne at græsset også skal køres væk til genbrugspladsen. Det kan man slippe for med en robotplæneklipper. Når først den er installeret klare den græsset og du kan bruge din tid i haven på noget langt mere behageligt som f.eks. at sidde på terrassen og kigge på dit græs bliver slået.

Køb robotplæneklipper på nettet eller i en fysisk butik, alt efter hvad der passer dig bedst. De fleste robotplæneklippere kan nemt klare en helt almindelig græsplæne som vi har i Danmark. Har du en større græsplæne eller er den f.eks. kuperet kan det være nødvendigt at ofte lidt mere på maskinen. 

De famøse kanter

De fleste robotplæneklipper er designet så de også får kanterne med, men det kan være nødvendigt fra tid til anden lige at gå dem igennem og klippe dem efter, men derudover er det ikke nødvendigt selv at slå græs. Udover at du altid har et nyslået græsplæne, så gør den hyppige klipning at det ikke er nødvendigt at rive det afklippet græs sammen. De små stykker græs falder i stedet ned i græsset og tjener som gødning. En anden fordel ved den hyppige klipning er, at mos og kløver ikke trives og vil langsomt dø og forsvinde.

Larmer robotplæneklipperen?

Nej en robotplæneklipper kører på solenergi og larmer derfor ikke. Når batteriet er ved at være tomt vil den selv køre tilbage til genopladning. Det samme sker hvis det begynder at regne. 

Hver robotplæneklipper har den mulighed at de kan styres med en pin-kode. Det betyder f.eks. at du kan sætte den til at køre når du ikke er hjemme, men det forhindre også at den kan blive stjålet fra haven.