Prøv en sund og naturlig udrensningskur

By:

Lider du af ubalance i kroppen, uren hud, og måske fordøjelses besvær? Så skulle du prøve en tibetansk hvidløgskur.

Hvori består en tibetansk hvidløgskur?

En tibetansk hvidløgskur består, som navnet måske nok antyder, i indtagelse af høje koncentrationer af det særlige tibetanske hvidløg. Dette betyder dog ikke, at du hver dag skal spise store mængder af rå hvidløg, hvilket i sagens natur kan virke både grænse overskridende og aldeles uoverkommeligt for de fleste mennesker.

Den tibetanske hvidløgskur benytter sig af en særlig eliksir, som er udvundet af de tibetanske hvidløg, og som indeholder alle de gode sporstoffer og nærings emner fra hvidløget. Denne særlige eliksir er kendt for at kunne genoprette balancen i legemet og for at kunne udrense urenheder i systemet på ganske kort tid.

Denne særdeles effektive udrensnings kur er så virkningsfuld, at den faktisk kun skal gentages cirka hvert femte år for at have sin optimale virkning. Og så er kuren ganske uden lugt gener.

Hvorledes gennemfører jeg en tibetansk hvidløgskur?

Når du køber en tibetansk hvidløgskur, medfølger en udførlig vejledning i hvorledes eliksiren skal indtages. Det er i denne forbindelse vigtigt at pointere, at eliksiren indeholder alkohol, og at kuren derfor ikke bør anvendes af børn eller gravide kvinder.

Eliksiren skal indtages tre gange dagligt – morgen, middag og aften – efter et fast skema i de første to uger. Efter fjorten dage fortsættes kuren indtil der ikke er mere eliksir tilbage, i cirka 3 – 4 måneder.. Det anbefales, at du indtager eliksiren via en pipette, og at indtagelsen finder sted før hvert måltid. Du lægger ud med ganske få kure, og dosis øges i takt med kurens forløb. Med denne fremgangs måde kan du stille og roligt vænne kroppen til de intense og effektive dråber.

Du kan læse mere, og købe tibetansk hvidløgskur, på hvidloegskuren.dk

Posted in: udrensningskur