Reparation af iPhones kan kun foretages et sted – og så med 1 års garanti

By:

Man tror næsten ikke på at det er muligt, men der findes et virksomhed som tilbyder reparation af iPhones til helt fair priser, og som ovenikøbet også giver 1 års garanti på deres reparation. Det må jo betyde, at de er helt sikre på det det foregår i deres værksted, og at det de leverer helt sikkert holder den tid de lover kunderne. Selvfølgelig vil der altid være smuttere ind imellem – selv Apple laver smuttere, men når også anmeldelserne fortæller om meget tilfredse og glade kunder, så kan det ikke være bedre.

Iphone reparation København

Hurtig og nem reparation af iPhones

Hos Iphonespecialisten i København kan du få lavet alle former for reparation af iPhones, udskiftninger og almindelig vedligeholdelse af iPads, uden at det behøver at koste en formue. Selvom firmaet ligger i København, og du ikke lige bor i nærheden, kan du helt trygt sende din iPhone med posten og få den repareret på deres værksted. Du kan også bestille tid på deres værksted i forvejen, og så kombinere et besøg i hovedstaden med andre spændende ærinder, så det giver bedre mening, at tage en lang tur til København, for at få repareret en telefon. Har du bestilt tid på værkstedet, så går der typisk kun 30 minutter med en reparation, og så kan du være på vej til dit næste ærinde i byen.

Stor kompetence og høj kvalitet

Ødelagt Iphone Skærm

Værkstedet bruger de bedste reservedele på markedet, og du kan regne med at det holder. Der er et års garanti på alle deres reparationer, og det betyder rigtig meget for de fleste kunder. Værkstedet oplever mange udfordringer, og det er altid med risiko for at noget kan gå i stykker under en reparation. Hvis de mener at risikoen er for stor, kan de godt afvise en reparation, men det sker yderst sjældent, og det betyder vel også, at det er fordi de er meget kompetente i deres arbejde, og at de ikke lover kunderne mere end de kan overholde. Det er faktisk på mange områder bedre end hvad Apple selv magter i deres service til kunderne – både i forhold til den tid det tager, og kvaliteten af arbejdet.

Send din iPhone til reparation

Hvis du synes at du lige vil have tjekket din iPhone igennem, og få rettet nogle små irriterende fejl, så send din telefon til Iphonespecialisten,dk i København, og få den gennemgået fra a til z.