Ryg uden gener med en smart e cigaret

21 januar 2021 Astrid Pedersen

Kæmper du med dit rygestop, og synes du, det trækker tænder ud? Så kan du prøve med en e cigaret.

Hvornår skal jeg bruge en e cigaret?

Der kan være mange gode grunde til at anskaffe – og anvende – en e cigaretter. Det kan for eksempel være at du er i gang med et rygestop og har lidt svært ved at slippe vanen. Her kan en e cigaret være en stor hjælp. Med en e cigaret kan du nemlig stadig tage en rygepause med kollegerne i arbejdstiden uden at skulle have smøgerne frem.

Du kan vælge at trappe langsomt ud af din nikotin afhængighed ved gradvist at mindske mængden af nikotin i den e væske du påfylder din e cigaret. Så kan du slippe af med den fysiske afhængighed uden at måtte lide afsavn ved at droppe det sociale samvær omkring rygning.

Samtidig får du den ekstra bonus ved at skifte til en e cigaretter at du slipper for den grimme lugt af tobaks røg. Denne lugt har det med at klæbe til tøj hår, møbler og gardiner, og kan være rigtig svært at få væk. Med en e cigaretter kan du vælge en lugtfri e væske, eller du kan vælge e væske tilsat aroma stoffer som giver væsken smag og duft. Her kan du for eksempel vælge forskellige former for frugt eller bær så som banan, jordbær blåbær, hindbær, abrikos, ananas eller kiwi.

Du kan vælge en e væske som dufter af – og smager som – dit yndlings slik, for eksempel blå ugler, tyrkisk peber, lakrids eller chokolade. Eller du kan være klassikerne mentol, eukalyptus eller pebermynte. Under alle omstændigheder vil du opleve en friskere ånde, en bedre duft i dit hjem, og en frihed fra den grimme morgen hoste som plager de fleste faste rygere.

Du kan finde e cigaretter og tilbehør i høj kvalitet på https://gosmoke.dk/ 

Flere Nyheder