Sådan finder du professionel flyttehjælp

By:

Står du og skal flytte fra din lejlighed og er nysgerrig på, hvad du får tilbage i depositum? Typisk når man lejer en lejlighed, er der krav til, hvad du skal gøre, når du fraflytter din lejlighed. Her er det meget normalt, at der stilles krav til at den bliver afleveret i den stand, som man modtog den i. Det vil i de fleste tilfælde være at vægge og lofter skal have en hvidtning og gulvet skal slibes, hvis der er mærker, ridser eller misfarvninger i trægulvet. Det er for mange en uoverskuelig proces, hvorfor man overlader det til sin udlejer.

Her har udlejeren enten selv håndværkere der kan løse opgaven, eller også henter man hjælp udefra. De penge som der bliver brugt på at få malet, slebet og rengjort lejligheden vil blive trukket fra depositummet. Det kan derfor først blive aktuelt for en lejer at vide, hvad man får tilbage af sit depositum eller om der er noget tilbage, når man modtager fraflytningsrapporten. 

Sådan får du dit fulde depositum tilbage

Vidste du at du har mulighed for at få dit fulde depositum tilbage? Ja, ved at du vælger en løsning, hvor du får malet dine vægge og lofter, hvor gulvet får en komplet gulvafslibning og hele lejligheden bliver gjort rent fra ende til ende, så er du berettiget til at få dit fulde depositum tilbage igen. Det kan være uoverskueligt at stå med processen selv, hvor du skal finde en maler, en gulvsliber og et rengøringsfirma til en konkurrencedygtig pris.

Her er kunsten at finde et firma, der tilbyder hele pakken for en samlet pris. Dermed kender du dine fulde omkostninger, og kan forvente at få dit fulde depositum tilbage. 

Her har vi undersøgt markedet, for at finde et firma, der tilbyder denne service og er kendt for at udføre opgaven ordentligt. Vi kan varmt anbefale flyttehjaelpen.dk, som tilbyder flyttehjælp til fair priser.

Posted in: Flyttehjælp