Sæt et fadølsanlæg op i herreklubben

22 juni 2021 Anders Lundtang Hansen

Der findes mange forskellige typer af fadølsanlæg, og det behøver jo ikke være sådan et gigantisk et, som man ser på større barer, hvor der er koblet mange haner til forskellige typer øl på fustage.

Det kunne jo være en mindre type såsom dem, man kan vælge mellem her https://www.torstein.dk/fadolsanlaeg-78

Sådan et kan de fleste få plads til derhjemme, men man bliver nok næppe populær i hjemmet, hvis man foreslår, at man kan sætte sådan et op permanent i køkkenet.

Det er nok mere sådan et, som man bruger til havefester med videre, som man så tager frem ved anledninger, men når det ikke bliver brugt, så står det bare og samler støv, hvilket egentlig generer en, for det er jo tit, at man lige får lyst til en kold fadøl.

For fadølsanlæg er ikke kun til erhverv, det er nemlig også private, der kan købe den slags.

Sæt fadølsanlægget op i slyngelstuen

Som du kan se ud fra linket, vi indsatte tidligere i artiklen, så kan du nok også se, så er det anlæg bestemt til at betale for almindelige mennesker, også selvom man så løbende skal hen at købe fustager til: men det er jo også det spændende, at man kan få forskelligt øl til sådan et!

Nu er det jo til at flytte rundt på sådan et anlæg, men det skal da også have en anstændig plads, som kunne være ude i garagen, hvor man har et hjørne, hvor man hygger med den slags.

Eller også har man måske annekset, som man har omdannet til en herreklub, hvor man mødes i nabolaget eller i den forening, som man er en del af, og så kan man få sig en frisk fadøl i hjemmebaren.

Det er noget sjovere, end at man bare tager en øl fra køleskabet og hælde op i et kedeligt glas.

Så kommer det fadølsanlæg til ære og værdighed. 

Flere Nyheder