Salg af maling er eksploderet i Danmark siden 2015

By:

Der bliver sat historiske rekorder, når det kommer til salg online. Hele 3.4 mio. danskere vælger at handle på nettet, en undersøgelse fra Danmarks statistik viser at man forventer at tre ud af fire husstande i Danmark handler produkter på nettet.

Dst.dk: » Væksten i e-handel skal findes blandt den del af befolkningen, der er 35 år eller ældre.-« Kilde: Dst.dk

Maling hitter på nettet som aldrig før

Skal du sælge dit hus, og har brug for en øget salgspris, så er en pudset facade og et lag maling en sikker investering. Diverse hjemmeside som tilbyder salg af maling, øges hurtigt. Husstande som vælger at afkøbe billig maling på nettet, har mange penge at spare. Her på redaktionen har vi undersøgt mulighederne, produkterne har en eksplosiv svingende pris, på blot 0.75 liter finder vi en prisforskel på hele 449 kr. som er set hos Nordicmaling.dk

maling-online

Ved en hurtig søgning på Google, kan man blot ved brug af søgeordene ”billig maling” finde ca. 445.000 resultater om billig maling. Allerede på første side kan man finde 16 hjemmesider som har valgt at udfordre konkurrenter på det online markeder. Det klart at se at efterspørgslen er steget, salget af malingen er tydeligvis steget på E-markedet.

Omsætning steget markant hos farvehandlerene

Ved køb af produkter online skal alt være nemt og bekvemt, en analyse lavet af Foreningen for Dansk Internet Handel, viser at blot de første 6 måneder inde i 2015 er der omsat for 44 milliarder kroner, hvor de 7.4 millioner kroner er maling købt online, undersøgelsen viser også at dette tal er forventet at stige med 20 procent altså et gennemsnit på ca. 1.5 millioner kroner pr. år.

Selvom at handlen af maling på nettet er i vækst, er det tydeligt at se at større byggemarkeder og større brands hiver salget hjem. Man kan se at online butikker som man aldrig har hørt før, er halet ind på konkurrenterne med billige priser.

Det fremgår altså tydeligt hvordan danskernes fordeling af forbrug er fordelt ift. E-handel eller i en fysisk butik.

»Det er et kæmpe boom, vi høre ofte fra vores kunder at de har pris matchet vores produkter på nettet,« siger en lokal malermester i Slagelse by.

Syv ud af ti forbrugere har kendskab til diverse hjemmesider som kan sammenligne priser på samtlige produkter på få sekunder.  75 procent af disse forbrugere køber deres maling fra den billigste sælger af malingen på nettet.