Sildebensbord: Giv dit hjem en snert af luksus

02 marts 2021 Camilla Skøtt

Drømmer du om en smule luksus i dit hjem? Så skal du tage et kig på de populære sildebensborde, der pryder boligmagasiner og ugeblade i disse tider – de kan shine ethvert hjem op.

Vi drømmer i den grad om et sildebensbord. Både til hjemmet, men også her på kontoret. Vi faldt nemlig for nylig over de fedeste hæve-sænke borde med sildebensmønster i bordpladen. Endda lavet af møbelsnedkere i Danmark. Hvor fedt har det lige lov at være? Vi kan i hvert fald ikke helt få det ud af hovedet igen.

Men nok om os. Drømmer du også om luksus, bør du virkelig tage et kig på sildebensbordene. Det smukke mønster leder tankerne tilbage til store herskabslejligheder og smukke palæer, og der er ingen tvivl om, at et bord af den slags vil tilføre en snert af elegance og luksus i dit hjem.

Bor du forholdsvis råt – måske med betongulve og rå murstensvægge? Det er ikke et problem. Det smukke mønster kan klare lidt af hvert, og modspillet fra en rå indretning vil bare fremhæve det elegante look.

Gå efter håndværk

Hvis du skal købe et sildebensbord, og du gerne vil holde fokus på det luksuriøse, så skal du ikke forfalde til at købe et af mainstreamprodukterne hos de store møbelgiganter. Gå i stedet efter ægte håndværk – det behøver ikke at være dyrt.

Med et bord, der er produceret i Danmark af danske møbelsnedkere på et dansk snedkeri, får du meget mere for pengene. Du får en historie og et godt stykke håndværk, og det er ofte her, det luksuriøse i virkeligheden ligger. Samtidig får du et unikt møbel, hvor du selv kan være med til at definere mål og farve, så det passer perfekt til lige præcis dit hjem – og vil drømmer ikke om det? Vi gør i hvert fald, og vi håber, du finder det helt rette bord.

Flere Nyheder