Skal du have udført ejendomsservice i Svendborg?

20 november 2020 Anne-Mette Hansen

Ejendomsservice kan være mange ting. Alt fra hækkeklipning og græsslåning til mindre reparationer og anden vedligeholdelse af ejendommen. Det er typisk noget, du som udlejer sørger for, hvis du lejer boliger ud til andre. Det kan også være dig, der er en del af en grundejerforening, hvor der er fællesarealer, der skal passes. 

Holder du til på Fyn? Og har du behov for effektiv ejendomsservice i Svendborg? Så skal du læse med her. 

Ejendomsservice involverer en bred vifte af opgaver

Den kommer fuldstændig an på, hvilken ejendom der er tale om. Er det et lejlighedskompleks med nogle fælles gårdarealer? Et lille område med flere rækkehuse? 

Grønne arealer kræver en vis vedligeholdelse. Hvis de skal se pæne ud og kunne bruges. Er det ikke lige noget for beboerne, kan de betale sig fra at få opgaverne udført. 

Udlejer du boliger, så er det typisk dig, der skal stå for at vedligeholde både det udendørs og det indendørs. 

Ejendomsservice opgaver kan være:

* Reparationer

* Forbedringer

* Forskellige vedligeholdelsesopgaver

* Græsslåning

* Hækkeklipning

Få et professionelt firma til at udføre ejendomsservice

Som udlejer er du nok ikke helt lun på idéen om at vedligeholde og passe alt inden i og omkring den ejendom, du udlejer. I grundejerforeningen kan I have travlt med mange andre sager.

Det er her et professionelt firma kommer ind i billedet. Det giver god mening at overveje, hvis der f.eks. ikke er nok arbejde til at ansætte en vicevært på fuld tid. Med et firma der sørger for ejendomsservicen, kan det blive tilpasset til netop de konkrete behov, der er ved ejendommen. 

Der findes utrolig mange firmaer, der tilbyder ejendomsservice. Det er blot at søge online og præcisere søgningen efter dit område. Du finder hurtigt mange relevante firmaer. Ring eventuelt til dem og tag en god samtale, om hvad de kan tilbyde dig af services og priser. 

Flere Nyheder