Skal jeg vælge en ny eller en brugt bil?

By:

Står du og vakler mellem at købe en ny eller en brugt bil? Så kan du med fordel læse med her.

Er det dyrt at købe en ny bil?

Det korte og præcise svar på oven for stående spørgsmål er ja – det er meget dyrt at købe en ny bil. Nye biler i Danmark er belagt med tårnhøje afgifter, som pumper prisen på en ny bil op i et lige så højt leje. Faktisk er det for den almindelige danske lønmodtager urealistisk at forestille sig at kunne finansiere en ny bil uden at optage et lån dertil. Derfor skal du overveje dine behov ganske nøje inden du investerer i en spritny bil.

Når det så er sagt, er der selvfølgelig mange fordele ved at investere i en fabriksny bil. Har du et meget stor behov for sikkerhed og gode køre egenskaber i forbindelse med din daglige transport, kan en ny bil være den rette løsning for dig. Det kan for eksempel være at du tilbringer mange timer om dagen på vejene i forbindelse med dit arbejde. I så tilfælde er du afhængig af en bil som ikke skal på værksted så ofte. Og da en ny bil består af nye dele, vil der generelt være længere imellem værksteds besøgene end det er tilfældet med en bil af ældre dato.

Samtidig repræsenterer de helt nye bil modeller det ypperste når det handler om energi effektivitet og brændstof økonomi. De kører længere på literen og er som oftest mere miljøvenlige. Dette er værd at tage med, hvis du bruger din bil meget.

Spar penge på anskaffelsen af bil – køb en brugt bil

Hvis du der imod har brug for mere fleksibilitet og råderum i din økonomi, er der en vis fornuft i at købe en brugt bil – for så behøver du ikke at låne så mange penge. Læs mere om nye og brugte biler på fartglæde.dk

Posted in: brugt bil